Berlijnse Barbie

‘I’m a Barbie Girl’ is werkelijkheid voor deze Berlijnse

Paris was een klein meisje en werd gepest. Thuis vond ze troost in haar roze kamer en bij haar Barbies. Elk ander meisje ontgroeid de Barbie-fase maar niet deze dame uit Berlijn. Barbie was en is haar grote idool en ze doet er alles aan om er zo veel mogelijk op te lijken.

Barbie Girl

  1. Ze is 26 jaar heet Paris en komt uit Berlijn en haar doel is om een real-life Barbie te worden. En dat ze al een flink stuk onderweg is kun je zien op haar Instagramaccount. En daar heeft ze flink veel fans want de teller staat op 152.000. Of dat allemaal bewonderaars zijn of mensen die het misschien een freak-show vinden doet er waarschijnlijk niet zoveel toe.

PLASTIC IS FANTASTIC

In haar jonge jaren was Paris geen gelukkig meisje. Ze was veel te dun, had een bril en werd gepest na schooltijd. Ze groeide op bij haar oma omdat haar ouders niet goed voor haar zorgden. Op haar roze glitterkamertje speelde ze altijd met Barbie. Deze pop werd haar rolmodel en op wie ze wilde lijken.

 

? Schönes Wochenende meine Süßen ? #realbarbie #plasticsurgery #model #sexymodel #hotmodel #luxurymodel #lifestyleblogger #luxuryblogger #düsseldorf #essencity #königsallee #köln #tattoo #tattoos #tattoomodel #inkedmodel #itgirl #realitystar #tvstar #germanblogger #germanmodel #erotic #eroticmodel #realbarbieofberlin #makeupartist #goddess #sexy #busty #livingdoll #doll

A post shared by ?-REAL-BARBIE-OF-BERLIN-? (@real.barbie.of.berlin) on

Operaties

Op haar 17e begonnen de behandelingen en operaties om haar ultieme droom uit te laten komen. Eerst werden haar lippen opgespoten en op haar 18e ging ze van een een cup B naar een grote cup D. Toen ze in de spiegel keek vond ze het prachtig maar het was zeker nog niet genoeg.

De Berlijnse Barbie
Barbie uit Berlijn

Ondertussen heeft ze al haar neus laten breken en laten rechtzetten en een tweede borstvergroting is ook al achter de rug. Elke borst weegt nu een kilo en alhoewel dat al uitzonderlijk is is ook dit nog niet genoeg voor haar.

De volgende operatie staat alweer gepland want het gewicht van de borsten moet verdubbeld worden. Niet elke dokter wil het risico nemen om deze operatie uit te voeren, maar ze vindt dat het haar eigen keuze is. Ze heeft geen last van rugpijn en kan gewoon op haar buik slapen dus wat is het probleem?

Na die derde borstvergroting wil ze nog ook nog ribben laten verwijderen om de echte slanke taille van een echte Barbie te krijgen.

Berlijnse Barbie
Nog 2 kilo borsten te gaan

Geld

Al deze operaties kosten geld. Ze kan goed sparen en via haar Instagramaccount krijgt ze al boekingen binnen voor shoots. Porno wil ze niet doen, ook al zou ze daar heel veel geld mee kunnen verdienen.

Al die moeite, pijn en het geld ondergaat en spendeert ze maar voor 1 doel en dat is zichzelf. Volgens eigen zeggen is ze ‘beschadigd’ door de ervaringen uit haar jeugd en is dit een manier om haar pesters terug te pakken. “Niet iedereen zal het leuk vinden wat ik doe, maar ik doe het niet voor hen maar voor mezelf”.

Bron

 

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.