deur op slot

1Dayfly failliet, zal waarschijnlijk doorstarten

Er zijn in Nederland een aantal sites waarop je aanbiedingen kunt vinden die maar een dag geldig zijn. Een van deze sites is 1dayfly, sinds enige dagen is het niet mogelijk om te bestellen. Het bedrijf achter deze site heeft betalingsproblemen en is failliet verklaart.

OneDayFly failliet

Deze dagdeals site bestaat al 12 jaar en bedient dagelijks meer dan 350.000 klanten. Deze klanten ontvangen dagelijks een nieuwsbrief met daarin de aanbiedingen van de dag. Deze gaan in op het middaguur en blijven 24 uur geldig.

Sinds enige dagen is het niet mogelijk om te bestellen. Wanneer je naar de website gaat krijg je een mededeling te zien dat het bedrijf failliet is en men aan een oplossing werkt.

De verwachting is dat er snel een partij zal zijn die het failliete bedrijf zal overnemen. Volgens een persbericht is er zeer veel belangstelling voor 1dayFly en zal de site snel weer online zijn en ‘open for business’.

Waar blijft mijn pakket van 1dayfly?

Bij elk faillissement zijn de werknemers de dupe. Daarnaast zijn er ook mensen die iets besteld hebben en betaald maar hun pakket niet krijgen. Hierover zegt 1dayfly het volgende “Verwacht wordt dat de website snel weer actief is. 1dayfly.com ziet haar klanten daarom graag terug voor haar nieuwe aanbiedingen bij een geslaagde doorstart. De curator en de diverse gegadigden onderzoeken de mogelijkheden om aan gedupeerde klanten alsnog de aangekochte producten te leveren of anderszins tegemoet te komen”

informatie over het faillissement van 1daffly

Mocht je vragen hebben over je bestelling bij 1dayfly dan kun je mailen naar support@1dayfly.com.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.