Jimdo Dolphin, in 3 minuten een gratis website maken op je smartphone

Iedereen heeft een website nodig, is het niet voor je bedrijf dan wel voor je hobby of gewoon voor jezelf. Er zijn verschillende websites waar je heel eenvoudig een website kunt bouwen. Met Jimdo is het nu nog makkelijker en kun je het gewoon op je smartphone doen.

Jimdo Dolphin

Jimdo is een site waar je online je eigen website kunt bouwen. Het werkt als een soort Lego, je schuift de blokken gewoon in elkaar. Hoewel het systeem van Jimdo al heel erg eenvoudig was hebben ze het nu nog eenvoudiger gemaakt met Jimdo Dolphin. Jimdo Dolphin

Techniek

Deze nieuwe techniek maakt gebruik van een ‘conversational interface’. Hiermee stelt het systeem een gedurende het proces een aantal vragen aan je. Met de informatie die het systeem van je ontvangt maakt Jimdo de basis van je website.

Jimdo Dolphin

Wanneer je het systeem verteld dat je een site voor een restaurant maakt dan weet het dat je een pagina met adres en routekaart nodig hebt en een pagina met de menukaart. De content die hiervoor nodig is haalt Jimdo Dolphin van de verschillende sociale profielen die je opgeeft.

Jimdo Dolphin

Jimdo is gratis te gebruiken en dat is je website gehost op een Jimdo-URL, natuurlijk kun je ook een URL aanvragen en je website zo vindbaar maken. Dan ga je betalen voor de diensten van Jimdo en dat kan al vanaf €9,95 per maand.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.