Netflix banner

6 Maanden gratis Netflix? Koop een Chromebook

Het zijn barre tijden, het leven is weer een stukje duurder geworden door de prijsstijging van Netflix. Er is nu een mogelijkheid om 6 maanden gratis Netflix te verdienen, of je er financieel echt beter van gaat worden valt nog maar te zien.

Koop een Chromebook

Chromebooks zijn fantastisch en een aanrader voor iedereen die niet al teveel eisen stelt aan zijn draagbare computer. Een Chromebook draait op het Chrome OS en dat is hetzelfde als de Chromebrowser die je waarschijnlijk gebruikt om dit artikel te lezen.
Ga maar eens na, eigenlijk installeer je helemaal geen programma’s meer want alles wat je doet doe je in de browser. Spotify, Netflix, Gmail, krant lezen noem maar op, alles is een website. Daarom is een Chromebook handig en vooral goedkoop, je hebt al zo een apparaat voor 300 euro.

Google (eigenaar van Chrome OS) heeft een leuke actie bedacht om de kopers van een Chromebook te belonen. Koop je een Chromebook dan krijg je 6 maanden Netflix helemaal gratis en dat is best tof van Google. Zijn er addertjes onder het gras, ja er zijn kleine addertjes onder het gras want deze actie geldt niet voor alle Chromebooks.
In de actievoorwaarden staat dat het alleen om de Google Pixelbook en de Samsung Chromebook Plus of Pro gaat. Ten eerste de prijzen van deze twee mooie apparaten, de Samsung Chromebook Plus en Pro kosten rond de 500 euro en de Pixelbook van Google kost een dikke 1000 euro. Die 60 euro die je dan verdiend met de 6 maanden gratis van Netflix maakt dan niet zo heel veel impact als bij een device van 350 euro.

Lees ook: Dit zijn de 5 beste goedkope Chromebooks van 2020

Wanneer je het dan toch doet

Maar je moet een gegeven paard in niet in de bek kijken. Ten eerste is dat gevaarlijk en ten tweede wanneer je toch een van deze twee Chromebooks wil kopen pak je die Netflix-korting maar mooi even mee. Had ik al gezegd dat beide Chromebooks niet in Nederland te koop zijn ?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.