Android Auto Adapter

AAWireless 2, de tweede generatie van de Android Auto Adapter krijgt ook Apple Car Play

AAwireless is een bedrijf waar we trots op mogen zijn. In 2020 lanceerden ze een Android Auto adapter die nog steeds erg succesvol is. Dit jaar zullen we de opvolger gaan zien van deze gadget.

AA Wireless 2

De meeste auto’s die gebruik kunnen maken van Android Auto kunnen dat niet draadloos. AAWireless bedacht daar een adapter voor. Deze sloot je via USB aan op de auto en de smartphone maakt contact via Bluetooth. Ideaal.

Android Auto Adapter

Het bedrijf heeft hard gewerkt aan een opvolger die ze dit jaar op de markt gaan brengen. De hardware is opnieuw ontworpen, zal kleiner zijn en een moderner design hebben.

Het meest opvallende is de fysieke knop met een LED-lampje. Deze nieuwe knop krijgt een handvol functies. Denk daarbij aan het openen van de koppelingsmodus en de mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende apparaten. Handig wanneer je met je partner in de auto zit.

Wat betreft de software zit er wel een grote verandering aan te komen. In de eerste generatie werd er al getest met Apple CarPlay. In de nieuwe versie zal iedereen gebruik kunnen maken van de CarPlay-ondersteuning. Deze zal nog wel in bèta zijn en je moet hem handmatig in de AAWireless-app inschakelen.

AA Wireless Android Auto adapter kopen.

Je kunt de Android Auto adapter kopen op de eigen site van AAWireless. De AAWireless 2 zal ergens rond de zomer van 2024 in de verkoop gaan.

Bron 9-5 Google

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.