Afrojack

Remix ‘Switch’ van Afrojack en win een platencontract.

Afrojack heeft de tweede editie van zijn Global Remix Battle aangekondigd. Hierin mogen wederom nieuwe talenten een gooi doen naar een plantencontract en het mentorschap van de DJ en producer.

Afrojack Global remix Battle

De Nederlandse Nick van der Wal beter bekend als Afrojack. Met deze naam verovert hij al jaren de podia en hitlijsten van de wereld. Na het succes van de eerste editie zal ook dit weer editie van de Global Remix Battle plaats vinden.

Hij vraagt alle (hobby)producers van deze wereld een eigen remix van zijn nummer Switch in te sturen. De beste remix zal de competitie winnend afsluiten met een release op Afrojack’s eigen label Wall Records, een contract met LDH, een stel studiospeakers en misschien nog wel het belangrijkste van allemaal, het persoonlijke mentorschap van Afrojack zelf.

Zo doe je mee

Op de site kun je de verschillende tracks vinden die je nodig hebt om de remix te kunnen maken. Je remix kun je delen via een Soundcloud-link voor 12 september van dit jaar. Alle remixes zullen worden beluisterd. Vorig jaar waren dat er dik 1000 dus ook dit jaar wacht er weer een grote klus voor Afrojack en zijn vrienden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.