AirPods AirPods

Dit zijn de nieuwe AirPods van Apple

Vandaag heeft Apple de nieuwe generatie AirPods aangekondigd. Aan de buitenzijde is er weinig veranderd, maar aan de binnenzijde des te meer.

AirPods 2

Toen de eerste generatie van deze AirPods uitkwamen verklaarden we iedereen voor gek. Ze zagen er net uit en de memes waren niet te tellen. Wanneer je nu op een perron op Utrecht Centraal om je heen kijkt zie je meer dan eens deze in-ears voorbijkomen.

Deze nieuwe generatie van de hoofdtelefoon heeft aan de buitenzijde geen verandering mee gekregen. Het zijn namelijk nog steeds witte stokjes die uit je oren steken. Aan de binnenzijde hebben de ontwikkelaars wel het en andere erbij gesoldeerd.

Siri

Ten eerste hebben de AirPods een nieuwe H1-chip. deze zorgt er als eerste voor dat je veel meer spreek- en luistertijd krijgt op een enkele lading. Ten tweede kun je nu ook vragen stellen aan Siri via de in-ear headset.

AirPods 2 foto: iCulture

Verder kun je nog sneller wisselen van audio-bron, dus wanneer je van iPhone naar de tablet gaat zal de nieuwe verbinding sneller tot stand komen, Ook is de latency verminderd, met latency wordt de vertraging bedoeld tussen beeld en geluid. Een lage latency is vooral belangrijk bij het spelen van games.

Wanneer je voor de draadloos oplaadbare case gaat kun je deze met elke QI-oplader van stroom voorzien. Deze nieuwe generatie AirPods kosten $159 en met de draadloze oplaadcase ben je $199 kwijt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.