Amazon Prime naar Nederland

Amazon Prime komt naar Nederland, gratis 24 uurs bezorging

Amazon Prime staat onder andere voor gratis bezorging van 1 miljoen artikelen binnen een dag. Deze miljoen artikelen komen uit 30 verschillende categorieen zoals electronica, boeken, mode, gereedschap en nog veel meer.

Amazon Prime naar Nederland

Prime bezorgt razendsnel goederen naar jouw vordeur maar er is meer. Wanneer jenlid bent van Amazon Prime krijg je toegang tot series als The Grand Tour, American Gods, TRansparent en The Man in the High Castle. Daarnaast kun je ook een grote selectie films-en televisieprogramma’s bekijken. Dat kijken doe je via de Prime Video-app op Android en iOS of via PrimeVideo.com.

Wanneer je je wil aanmelden voor Amazon Prime dan kun je dat hier doen en gelijk ook in het Nederlands winkelen. Amazon Prime heft een tijdelijke introductieprijs € 3,99 per maand. Wanneer je je aanmeld heb je een proefperiode van 30 maanden om het product uit te proberen.

De voordelen van Amazon Prime

Overige voordelen

Prime-leden in Nederland krijgen toegang tot Prime Exclusive items. Dat zijn duizenden producten die alleen gekocht kunnen worden door Prime-leden. Prime Lightning Deals zijn kortingen op producten die maar voor een korte periode gelden en Prime Day, een wereldwijd ééndaags online shopevenement dat exclusief toegankelijk is voor Prime-leden.

Voordelen van Amazon Prime

Voor de gamers is er ook toegang tot Twitch Prime – een premium game-ervaring op Twitch, het social videoplatform en -community voor de videogamecultuur, met maandelijkse nieuwe in-game-loot, kijken zonder advertenties en gratis abonnementen op kanalen.Voordelen van Amazon Prime

Met Prime Photos van Amazon kunnen klanten een back-up maken van alle foto’s en video’s op hun telefoons, computers en andere apparaten en deze organiseren en delen. De foto-app zorgt dat alle foto’s en video’s veilig worden opgeslagen, zelfs als een telefoon kwijt of beschadigd raakt. Zodra de foto’s zijn opgeslagen in Prime Photos, kunnen ze van het apparaat worden verwijderd, zodat er weer opslagruimte vrijkomt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.