Amazon ANytime

Anytime, eigen messenger applicatie van Amazon komt er aan

Messengers zijn al lang niet meer alleen apps om berichten te sturen, het is in feite de toekomst van het internet. In Nederland appt 95% van de smartphone bezitter. Het is niet voor niks dat veel bedrijven klantenservice aanbieden via WhatsApp. Zowel Facebook en Google werken hard aan messenger-services en binnenkort zal Amazon daar met Anytime bijkomen.

Amazone Anytime

Verschillende gezaghebbende blogs als The Verge en Business Insider komen met het nieuws dat online gigant Amazon aan zijn eigen messenger werkt. Deze dienst met de naam Anytime zal binnenkort op de markt komen.

Het is niet zo heel erg gek dat Amazon met een dergelijke dienst komt omdat steeds meer consumenten in contact willen komen met bedrijven via messengers. Heel lang was Twitter de meest gebruikte social tool om in contact te komen met Facebook maar we zien hier wel een verandering.

Daarnaast zal Amazon als een van de giganten ook deze dienst willen hebben om zijn concurrenten dwars te zitten. Facebook heeft WhatsApp en Facebook Messenger en Google heeft Allo en Hangouts.

Het zal onvermijdelijk zijn dat Amazon zijn andere services zal laten connecten met Anytime. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat je vanuit Anytime producten kunt bestellen en bijvoorbeeld een film kunt kijken op Prime.

Functies

Er is al een lange lijst functies uitgelekt van Anytime. Deze laat zien dat de dienst gelijk erg compleet zal uitkomen.

Amazon Anytime functies

Zo zullen er apps komen voor iOS, Android en voor het web en kun je gamen, alleen of in een groep. Maar de meest belangrijke functie zit eigenlijk in de laatste alinea.

Anytime zal een integratie krijgen voor bedrijven, iets wat WhatsApp nog niet heeft. Doordat bedrijven zich straks gaan aansluiten op Anytime hebben ze een directe conversatie met de klant. Zo kun je vragen stellen of een tafeltje reserveren in een restaurant.

Wanneer Anytime beaschikbaar zal zijn en in welke landen is nog niet bekend.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.