Dit is de app voor ‘Travel Braggers’ op Instagram zonder geld

Niet alleen de kwaliteit van je foto zorgt voor de likes, maar ook waar deze genomen is. Je wil heel graag dat je volgers watertanden bij het zien van de locatie waar je je foto genomen hebt. Ze vragen zich af hoe het toch kan dat je de ene week in Namibie zit en de andere week ontbijt op de Eiffeltoren, waar doet hij of zij het toch van.

Fake it till you make it

Travel Braggers zijn mensen die het thuisfront heel graag laten weten waar ze zijn en hoe goed ze het wel niet hebben. De ene selfie na de andere #foodporn foto vliegt door je time-line terwijl jij in de file staat naar Hoek van Holland om ook een stukje strand mee te pikken.
Voor iedereen zonder enig zelfrespect en met een juiste ‘alles-voor-de-like’-mentaliteit
Wanneer je geen grote following hebt waardoor je veel gratis reizen aangeboden krijgt, moet je al je tripjes zelf betalen. Dan word het Travel Braggen een dure hobby. Voor iedereen zonder enig zelfrespect en met een juiste ‘alles-voor-de-like’-mentaliteit is daar nu een oplossing voor.

Krome Studio

Hoe blijf je lekker thuis achter de geraniums zitten en hou je toch je ego op Instagram in stand. Heel eenvoudig, je faked het met een beetje Photoshoppen. Dat laatste hoef je ook al niet meer te doen want de dienst van Krome Studio doet dat voor je.Het werkt heel eenvoudig. Je kiest een foto uit die je van een andere achtergrond wil laten voorzien en stuurt hem via de app of de website naar Krome. Daar maakt een professionele designer jouw wens in orde en stuurt hem terug en voila je ligt opeens voor de Taj Mahal in plaats van op de Dam in Amsterdam.
De service van Krome
Nep is niet gratis want een enkele foto kost je rond de tien euro, maar wie geliked wil worden moet er ook wat voor over hebben.Bron: SCMP

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.