Apple_event

Apple gaat ons op 25 maart iets nieuws vertellen

Elke fan van Apple zet een dik zwart kruis in zijn kalender op 25 maart. Op deze datum gaat Apple wat nieuws aankondigen.

Apple persconferentie

Met een stijlvolle uitnodiging van de tekst ‘It’s showtime’ heeft Apple de media uitgenodigd voor een persconferentie. Deze bijeenkomst zal gehouden worden in het Steve Jobs Theater in Cuppertino.

Wat gaat Apple aankondigen?

Het is nog niet zeker wat het bedrijf precies gaat presenteren tijdens het evenement op 25 maart. Gezien de tekst op de uitnodiging en het feit dat er veel sterren uit Hollywood aanwezig zullen zijn denkt me dat Apple een streamingdienst zal gaan presenteren.

Apple evenement 25 maart 2019

Volgens iCulture bestaat ook de kans dat er naast een videodienst nog andere producten aangekondigd zullen worden. Eventueel zouden er nieuwe Airpods aangekondigd kunnen worden of een iPad. Men hoopt ook op meer informatie over Airpower zal komen. Deze oplaadmat zou al in 2018 op de markt komen maar om onduidelijke redenen is dat nog steeds niet gebeurd.

Ga jij kijken?

Ben je een echte Apple-fan dan zorg je dat je op 25 maart 18.00 Nederlandse tijd niets te doen hebt en voor de computer zit.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.