Atari Speakerhats

Atari Speakerhat, een luidspreker in een cap

Er zijn soms dingen waar je van te voren al van zegt dat je ze waarschijnlijk niet nodig hebt. Misschien dat dit zo een product is. Een cap met ingebouwde luidsprekers.

Atari Speakerhat

Het bedrijf dat de merknaam Atari heeft overgekocht probeert op allerlei manieren hier weer nieuw leven in te blazen. Door middel van het opnieuw ontwikkelen van een console en door het uitbrengen van een stuk Merchandise.

Dat stuk merchandise is de Atari Speakerhat. Een flat peak cap met ingebouwde speakers in de panel. De speakers zweven dus voor je hoofd, en moeten een uitkomst bieden bij bijvoorbeeld het sporten en het gamen.

Detail Speakerhat

Het cap is gemaakt door de firma Audiowear, en op de website van dit bedrijf vinden we meer informatie. De Speakerhat heeft twee hifi stereospeakers en een microfoon ingebouwd in de cap. Er kan verbonden worden met elk apparaat dat over Bluetooth beschikt. De accu die in de cap zit is vanzelfsprekend oplaadbaar en er is ergens een LED lampje dat kan knipperen om jou wat te vertellen.

Atarri wil met dit product blijkbaar de grenzen verkennen van fashion en tech. Wat op zich een nobel streven is want heel veel tech is absoluut geen fashion. We zien ook dat veel producenten van tech veel moeite hebben om iets te maken wat moeiteloos met de mode meegaat. Nog niet zo heel lang zien we de smartphonefabrikanten experimenteren met kleuren voor hun producten. Maar ook daar kost het moeite, want de mode gaat vaak sneller dan dat een toestel meegaat. Koop je een groene telefoon, loop je 3 maanden later voor schut.

Atari Speakerhat kopen

Deze cap met speakers is niet goedkoop. Hij kost 129 dollar en je kunt hem voorlopig alleen hier reserveren. Er zal ook een speciale editie uitkomen voor de film Blade Runner 2049.

Tags:

  • Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads