AtariBox price

Nieuwe foto’s van de AtariBox, levering lente 2018

Atari is terug van weggeweest, heel erg ver weggeweest. Het enige dat er nog bestaat van het oude bedrijf is de naam. De nieuwe eigenaren van deze naam gaan een nieuwe console uitbrengen. Deze werd al eerder geshowd maar vandaag werden we verblijd met nieuwe foto’s.

Nieuwe foto’s

Het team heeft vandaag foto’s gedeeld van de prototypes van de AtartiBox. Het design is nog steeds erg retro met een moderne finish.
Op de gedeelde beelden zien we nog steeds de klassieke houtfinish. Het bedrijf verzekerd ons dat het hier gaat om ‘echt hout’.

De Ataribox krijgt een AMD processor die speciaal voor de console zal worden aangepast. De interface is zo ontworpen dat deze makkelijk te gebruiken is. Het voordeel van het systeem is dat je er goed mee kan gamen maar dat hij ook als een computer fungeert. Dus games, apps, social media, surfen en alle andere dingen doen die je met een pc ook doet.

Games

Voor de echte fans van het oude werk zullen er heel veel oude games op de Ataribox staan. Maar welke titels dat zijn kunnen of willen ze nog niet vertellen.

Als we gaan raden zien wij wel de volgende games hier op verschijnen. Space Invaders, Asteroids, PacMan, Pong en ga zo maar door.

Lancering Ataribox

Het bedrijf achter Atari gaat de Ataribox lanceren via Indiegogo. Dat is een crowdfundingplatform waar je als vroege koper een goeie prijs en extra goodies kunt krijgen. Hiermee haalt hebt bedrijf genoeg kapitaal op (hopenlijk) om de productie te kunnen starten.

Iets kopen via een crowdfundingplalform is winkelen met geduld. Want je geeft je geld uit en daarna zul je nog wel even moeten wachten op je AtariBox. Ook geef je tussen de 250 en 300 dollar uit bij het bestellen en daar kun je voorlopig niets mee doen.

Het zal nog tot de lente van 2018 duren voordat je deurbel gaat en er een mooie doos met de console op de stoep staat.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.