Beeline fietsnavigatie

Beeline, eenvoudige navigatie voor op de fiets

Fietsen, daar zijn we heel erg goed in. Navigeren op de fiets is moeilijk. Je  moet je telefoon in je hand houden en regelmatig op je scherm kijken. De fietsnavigatie van Beeline maakt navigeren op de fiets een stuk eenvoudiger.

Navigeren op de fiets

Wanneer je op een fiets zit navigeer je anders dan in de auto. Je gebruikt andere wegen, hebt meer mogelijkheden om op een bestemming te komen en de snelheid is lager. Wanneer je wil navigeren op een fiets heb je twee mogelijkheden. Of je gebruikt de ANWB methode met de kaarthouder op je stuur ( wie wil dat nu) of je navigeert met je telefoon.

Je telefoon gebruiken op de fiets mag nog wel maar de Minister werkt aan een verbod. Er gebeuren teveel ongelukken met fietsers waarbij een smartphone betrokken is. Dus we hebben een andere oplossing nodig.

Beeline

De fietsnavigatie van Beeline lost heleboel van deze problemen op. Het navigeren met dit apparaat vindt niet plaats op je smartphone maar op een klein rond device op je stuur.


beeline fietsnavigatie

De informatie die je op het display kan zien is niet meer dan wat je nodig hebt. De Beeline geeft letterlijk de richting aan en niet de afslag of de weg. Als fietser is het meestal niet nodig om exact de route te weten die je moet rijden. De richting is meer dan genoeg en natuurlijk de afstand die je nog moet rijden.

Beeline applicatie
image Beeline website

De bestemming waar je naar toe wil geef je in via de Beeline applicatie die beschikbaar is voor Android en iOS. Je kunt in deze app ook eventuele tussenstops opgeven.

Techniek

Eenvoud is belangrijk bij deze fietanavigatie. Daarom is het voorzien van een E-ink scherm, een zelfde soort scherm als in je Ereader. Dit is duidelijk af te lezen en ook nog eens energiezuinig. Dat laatste zorgt ervoor dat je met de Beeline 30 uur kunt navigeren.

Beeline Kleuren
image Beeline website

Verder is het apparaat voorzien van een accelerometer, digitaal kompas en een gyroskoop. Deze sensoren zorgen ervoor dat je kunt navigeren. Wanneer je niet op de fiets zit haal je de navigatie eraf en klik je hem in een sleutelhanger.

Beeline kopen

De Beeline lijkt ons ontzettend handig. Vooral voor de vele fietskoeriers die onze steden rijk zijn kunnen hier wel eens veel voordeel bij hebben. Wanneer je de Beeline wil kopen dan kan dat. Het is al sinds februari verkrijgbaar voor ongeveer 115 euro op de website

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.