ARC Browser

Beta Arc voor Windows rolt uit

De browser van The Browser Company heeft al heel veel fans in het Apple ecosysteem. Vandaag ontving ik de uitnodiging van de beta voor de Windows-versie van deze browser.

Arc voor Windows

Het bedrijf achter Arc wil de browser opnieuw uitvinden en daarmee de marktleider Chrome uitdagen. Tot nu toe was de browser alleen te gebruiken op de Mac en op de iPhone. Maar er werd ook en Arc voor Windows beloofd.

Arc voor Windows

Deze ochtend rolde er bij mij een e-mail binnen van The Browser Company. Ik had mijzelf opgegeven voor de beta voor Arc voor Windows van deze browser. Deze is nu geïnstalleerd en de komende dagen ga ik hier eens goed voor zitten.

Natuurlijk kun je hier een review van mij verwachten.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.