Blockchain2

Bitcoin meme’s die 2018 het beste beschrijven

De populariteit van Bitcoin is nog nooit zo hoog geweest. Zo populair dat er zelfs accounts en hastags voor bestaan op Instagram.

Bitcoin Meme

Bij elkaar opgeteld hebben deze accounts een fanbase van meer dan 11 miljoen gebruikers. Als ze nu eens allemaal zouden samenwerken en niet net als in het echte leven zo opgesplitst waren, hadden deze accounts echt werk kunnen maken van dat Instagram-account.

Om het even plaatsen deze accounts regelmatig hele accurate meme’s die het gevoel van de Bitcoin-hodler beschrijft. Zeker voor het jaar 2018.

“I am on vacation, let me play for a while” – says Bitcoin 🙂 #bitcoin

Een bericht gedeeld door Bitcoin Memes (@bitcoinmemes) op

Het is een ware glijbaan (achtbaan) geweest voor Bitcoin in 2018. Stond de waarde nog op een kleine €16.000 aan het begin van januari, was de waarde een maand later alweer gezakt tot €6.500. Op het moment van schrijven (juli 2018) zitten we op € 5.580.

Buckle your seatbelts… Then tag a friend for emotional support! ? ⛑ @cryptoplayhouse

Een bericht gedeeld door Crypto Playhouse (@cryptoplayhouse) op

Al deze prijsstijgingen en vooral -dalingen zijn standaard in de wereld van cryptocurrency. Maar dat maakt het er niet minder spannend en vooral stressvol om. Iedereen die Bitcoins-hodled voor de lange termijn zag zijn bezittingen meer dan halveren in nog geen 60 dagen tijd. Voor de prijsgevoelige personen is dit een aantasting in het vertrouwen van de Bitcoin.

*Looks at @binanceexchange*

Een bericht gedeeld door LQDEX (@lqdex) op

Gecentraliseerde exchanges (crypto beurzen) hebben een enorme invloed gehad in de daling van de waarde tegen de eerste helft van 2018. Een aantal van deze beurzen (Coincheck, Bitgrail en Coinrail) hebben zelfs regelrechte hacks en crypto berovingen meegemaakt voor een totaal van 600 miljoen euro. Om crypto’s echt te laten slagen en groeien, zullen handelaren zich moeten toewijden tot werken met gedecentraliseerde beurzen.

De pracht en kracht en ethiek van cryptovaluta zit in het gedecentraliseerd netwerk. Overheden hebben al meerdere malen geprobeerd regulering toe te passen in deze digitale munten. De AFM waarschuwt meer dan eens dat investeerders vooral moeten oppassen voor eventuele oplichting via ICO’s. Maar ja.. dat moet je eigenlijk bij iedere investering #my2cents.

Maar alle gekheid op een stokje: Geld maakt echt gelukkig!

De liefde van je leven, je partner, zelfs je ouders kunnen misschien je enthousiasme over digitale valuta niet delen. Wees niet getreurd! Ze zullen je dankbaar zijn wanneer de lancering plaatsvindt en – zoals ze zeggen in de cryptowereld – Bitcoin reaches the moon!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.