Black Panter doet het beter als Titanic

In de Verenigde Staten is er een lijst waar de films op staan die het meeste geld in de kassa-ade gebracht hebben wat betreft omzet in de theaters. Heel lang stond Titanic op de derde plaats, maar vanaf vandaag niet meer. Black Panter neemt het stokje over.

Black Panter

De Walt Disney-film Black Panter kende een raket-start in de hele wereld. Vooral in de Verenigde Staten doet de film het heel erg goed. Zo goed dat het de klassieker Titanic van de derde plaats gestoten heeft. De film Black Panter heeft tot nu toe 659 miljoen dollar opgebracht en daarmee passeren ze de film over het beroemde schip op de ijsberg. Het zal nog 100 miljoen meer moeten omzetten om de tweede plaats te bereiken die bezet wordt door de film Avatar.

Avengers

Binnen een aantal weken zal de nieuwe Avengers film in de bioscopen gaan draaien en daar verwachten de kenners ook heel veel van. Een eerste schatting is dat er in het eerste weekend al meer dan 175 miljoen in de kassa-lade zal verdwijnen en daarmee is ook deze film een serieuze kandidaat voor de top-5.

Overigens wordt de eerste plaats bezet door Star Wars: The Force Awakens. Deze film bracht meer dan 900(!) miljoen dollar op en is daarmee de onbetwiste leider wanneer het gaat om de hoogste omzet in de Verenigde Staten ooit.

Bron: Mashable

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.