Bon Bini Bangkok Nights

BON BINI: BANGKOK NIGHTS – Een Spetterend Avontuur vol Actie en Humor

Deze zomer zijn de filmopnamen van BON BINI: BANGKOK NIGHTS van start gegaan, en de cast en crew reizen naar Thailand, Nederland en Ghana voor dit nieuwste deel in de succesvolle Bon Bini-reeks. Met Jandino Asporaat aan het roer en een getalenteerde cast, waaronder de geliefde F.C. Kip-crew, belooft deze film een wild ride te worden vol adembenemende actiescènes, spectaculaire stunts en uiteraard, een overvloed aan hilariteit. Lees verder om meer te weten te komen over het verhaal, de cast en de makers achter dit spannende avontuur.

Het Verhaal

BON BINI: BANGKOK NIGHTS neemt ons mee op een avontuurlijk pad wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden. Echter, door het niet lezen van de kleine lettertjes, verliezen ze alles waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Met de hulp van Roy, een wereldvreemde hacker, sporen ze Lo Pei op in het exotische Bangkok, waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Samen met het hele F.C. Kip-team beramen ze een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. Natuurlijk verloopt de overval niet zoals gepland, wat leidt tot hachelijke, maar hilarische avonturen. Denk aan racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak-markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road. In BON BINI: BANGKOK NIGHTS is slapen iets voor overdag, want het avontuur wacht!

De Cast

De film brengt de favoriete personages uit de vorige films weer tot leven, met Jandino Asporaat, Sergio Romero IJssel, Alpha Oumar Barry en Phi Nguyen in de hoofdrollen. Daarnaast kunnen fans van de BON BINI-reeks zich verheugen op nieuwe castleden, wiens namen later dit jaar bekend zullen worden gemaakt. De combinatie van vertrouwde gezichten en nieuwe talenten belooft een feest van herkenning te worden voor de liefhebbers van de serie.

De Bon Bini-reeks

BON BINI: BANGKOK NIGHTS is het nieuwste hoofdstuk in de succesvolle Bon Bini-reeks. De eerdere films, Bon Bini Holland 1, Bon Bini Holland 2, Bon Bini: Judeska in da House en Bon Bini Holland 3, trokken wereldwijd meer dan 2,1 miljoen bioscoopbezoekers en werden allemaal bekroond met het Gouden Kalf van het Publiek in Nederland. Op Curaçao zijn Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini Holland 3 zelfs de best bezochte Nederlandse films

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.