Bunq

Bunq Bank ontvangt veel negatieve reacties vanwege tarieven

De Bunq bank was een organisatie die het helemaal anders ging doen. Daarmee kregen ze ontzetten veel bijval en namen veel mensen een rekening bij deze Bank Start Up. Maar Nederlanders zijn een stuk minder positief wanneer deze nieuwigheden meer geld gaat kosten.

Bunq doet Boem

De klanten van het eerste uur betaalden allemaal ongeveer een euro in de maand om gebruik te maken van de diensten. Met de nieuwe tarieven gaan de kosten voor deze gebruikers fors omhoog en dat vinden ze niet leuk.

Bung pricing

Een ‘normaal’ account kost nu euro 7,99 en daar krijg je 3 passen voor ( 1 normale en twee voor wereldwijd betalen), 25 verschillende bankrekeningen (wtf moet je daar mee) en 10 x gratis geld pinnen in de maand.

Veel gebruikers zijn boos omdat ze er fors op achteruitgaan met deze maatregel. Met het gebruik van de Bunq diensten komen ze nu niet aan dat bedrag en dat betekent dat ze duurder uit zijn.

Daarnaast zeggen veel gebruikers van het eerste uur dat daarmee een van de pijlers van Bunq wegvalt. Een eerlijke en voordelige prijsstrategie.De bankbaas zelf bestrijdt dit overigens, ze hebben nooit gezegd dat ze de goedkoopste willen zijn.

Voordeliger

Directe concurrent van Bunq is KNAB en het lijkt erop dat deze bijna 3 euro voordeliger per maand is met zijn diensten.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.