Captain Picard komt terug in nieuwe serie Star Trek

Er zijn heel veel verschillende series rondom Star Trek en de discussie zal altijd blijven welke de beste is of was. Een van de meest populaire ‘captains’ in deze serie was ongetwijfeld Jean-Luc Picard en het laatste nieuws is dat deze weer zal terugkeren in een nieuwe serie van Star Trek.

Jean-Luc Picard

De rol van Picard is groot gemaakt door Sir Patrick Steward. Hij speelde 7 seizoenen in Star Trek The Next Generation en in vier verschillende Star Trek-films. Captain Jean-Luc Picard was een statige en traditionele leider die alles gaf voor zijn schip en bemanning. Na de rol in Star Trek maakte Sir Patrick Steward ook faam in de serie rondom de X-men waar hij ook de leider van de groep met superhelden speelde.

Patrick StewardBron foto

Dit weekend is officieel bekend geworden dat Sir Patrick Stewart zal terugkeren als Jean-Luc Picard in een nieuwe Star Trek-serie. Deze zal gemaakt worden door CBS, dit bedrijf is ook eigenaar van de Star Trek-franchise. Het slechte nieuws is dat deze serie alleen op CBS uitgezonden zal worden en je dus een abonnement zal moeten hebben voordat je deze serie kan bekijken.

 

Hoe de serie eruit zal gaan zien en wat de rol van Jean-Luc Picard zal zijn is nog niet bekend. Stewart zegt dat hij misschien wel niet eens meer kapitein zal zijn maar dat er een andere rol voor hem is weggelegd. Wat vast staat is dat Captain Picard het middelpunt van de serie zal zijn en we gaan zien hoe hij in deze fase van zijn leven binnen Star Trek staat. Wanneer de opnames gaan starten is ook nog niet bekend gemaakt.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.