Class Pass

ClassPass van start in Nederland

ClassPass is de marktleider in fitness-lidmaatschappen en is vanaf nu beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Classpass

ClassPass kun je zien als het Netflix voor sportschoolabonnementen. Wanneer je een abonnement bij ClassPass krijg je toegang tot honderden lessen bij gymclubs en studio’s in Nederland.

Via de app van ClassPass kun je welke sportles dan ook boeken ter wereld. Je betaalkt een vast bedrag per maand en daar voor ontvang je credits. Met deze credits boek je de lessen en work-outs bij de aangesloten clubs. Daarmee heb je dus een zeer flexibel sportschoolabonnement. Het flexibele komt ook terug in het feit dat je zelf kunt bepalen hoeveel credits je per maand aanschaft. Ga je met vakantie dan stel je gewoon een lager aantal in en houdt je de kosten onder controle.

Yoga ClassPass
Ook Yoga is te volgen via ClassPass

Voor de lancering in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag is ClassPass een samenwerking aangegaan met honderden van de beste studio’s in Nederland. ClassPass stuurt niet alleen nieuwe mensen naar de sportscholen maar helpt deze ook de lege plekken op te vullen. Dit wordt gedaan met behulp van de zelf ontworpen technologie.

De sportscholen die met de ClassPass mee doen zijn onder ander Saints & Stars, PLTS, Underground, VELO Cycle Studio, K/C Move, Hot Flow Yoga en ook full-service sportscholen zoals HealthCity, premium personal training van 3Sixty5 en anderen. Ook geeft ClassPass toegang tot boutique ruimtes zoals Pilates 13, Svaha Yoga, Flink, White Door Studio, Freezlab, Kettlebell Outdoor en vele andere.

Dankzij dit brede aanbod kunnen leden van ClassPass kiezen tussen yoga, boksen, fietsen, pilates, Barre, CrossFit, dans of gymclubs wanneer ze daar zin in hebben. Zo maak je makkelijker kennis met nieuwe vormen van sport en ontmoet je ook weer andere mensen.

Aan de bovenstaande clubs zullen nog meer locaties worden toegevoegd. Daarnaast zullen er ook wellness studio’s met massages, spa-behandelingen en acupunctuur bij het netwerk komen.

Lessen over de hele wereld

De Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn de eerste op het Europese vasteland waar ClassPass te gebruiken is. Leden kunnen ook sportlessen boeken in een van de 17.000 studio’s waar ClassPass in andere delen van de wereld al een samenwerking mee heeft. Leden kunnen ongeacht waar ze wonen met hetzelfde gemak als thuis hun ClassPass lidmaatschap gebruiken in New York, Hong Kong, Sydney, Londen of Dubai.

Lees ook : Sporters zijn jong en fit en dan toch in het ziekenhuis

De mobiele app van ClassPass is nu te downloaden in Nederland, beschikbaar voor iOS en Android in respectievelijk de App Store en de Google Play Store. Om te profiteren van de eerste maand gratis sporten, ga naar https://classpass.com/try/netherlands.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.