Coachella

Wat is Coachella en hoe kun je het volgen?

Wanneer je social media volgt of de betere lifestyle-blogs leest dan ben je al een paar keer de naam Coachella tegengekomen. Iedereen die daar is doet ontzettend zijn best om aan jou te laten merken dat je iets mist. Is dit weer zo een hipster-feetsje of wat?

Coachella

Veel mensen doen voorkomen dat het festival een soort Woodstock is, maar dat is niet zo. Het is gewoon een lekker en goed georganiseerd commercieel evenement. De locatie waar het festival wordt gehouden is ook de naam-gever, het vindt namelijk plaats in de Coachella Valley in Colarado.

coachella

Het eerste Coachella-event werd voor het eerst als jaarlijks evenement georganiseerd in 2001. Het is begonnen als een een-daags festival maar tegenwoordig duurt het drie weken achter elkaar. Elk weekend zijn er drie dagen lang optredens van bekende en minder artiesten. Om de dagen tussen de weekenden te overbruggen is er een camping waar je kunt overnachten.

Een pas voor drie dagen kost bijna 500 dollar en dat is inclusief toegang tot de camping. Wil je Coachella beleven als een echte VIP dan mag je 999 dollar neertellen. Daar komt natuurlijk ook nog de reis bij en drie weken eten en drinken. Voor de een heel veel geld en voor de ander een kleine prijs voor een onvergetelijk evenement en een paar hele goede instagram-foto’s.

Coachella

Ben jij zo een ‘sukkel’ die niet zijn spaarrekening leeg trekt om een aantal dagen op Coachella rond te lopen dan is er geen probleem. Via de website kun je namelijk alles prima volgen. De organisatie achter het festival heeft een fantastische websiote gebouwd waarop alle optredens worden uitgezonden. Je kunt je eigen optredens uitkiezen en volgen via de online-player op de website.

Artiesten

De drie weekenden in 2018 zijn wederom gevuld met heel veel artiesten. Dit jaar zien we onder andere Beyonce, Alt-J, Carl Craig, Eminem en nog veel meer onbekendere artiesten. Een optreden in de woestijn is voor elke artiest een bevestiging dat ze op de goede weg zijn. Het festival duurt nog tot en met 22 april.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Princess Nokia

Mixtape ‘A Girl Cried Red’ van Princess Nokia is niet wat je ervan verwacht

Princess Nokia is een van de grote aankomende sterren van de huidige HipHop. Haar ...

Muzikale breek van de week: Baggi's Baggage Claim Mixtape

Wat betreft muziek is er zoveel lekkers te vinden online. Bij Nozie pikken we ...

Wake Out app

Wakeout is een workout voor in je bed wanneer je opstaat

Bovenstaande titel heeft zoveel aanleiding om verkeerde grappen te maken. Maar Wakeout bestaat echt ...

Morgen is het dierendag, extra aandacht voor de poes!

Elk jaar op 4 oktober vieren we Dierendag. Niet alleen in Nederland maar over ...

Spotify

Spotify geeft korting wanneer je een jaar vooruit betaalt

Geld besparen daar zijn we met zijn allen niet echt vies van. Een beetje ...

Johnny Cupcakes banner

Het verhaal van Johnny Cupcakes, the T-Shirt Bakery

Er zijn veel mooie verhalen in de wereld van ondernemers die niks iets moois ...