Nieuwe smaak Coca-Cola

Coca-Cola krijgt er een nieuwe smaak bij

Voor het eerst in 10 jaar krijgt Coca-Cola er een nieuwe smaak bij.Het betreft de smaak Orange Vanilla Coke en Orange Vanilla Coke Zero.

Orange Vanilla Coke

Het is heel lang geleden dat de traditionele versie van Coca-Cola er een nieuwe smaak bij heeft gekregen. Naast de standaard smaak heeft Coca-Cola op dit moment ook Cherry Coke en Vanilla Coke.

Voor het eerst sinds 10 jaar komt daar een nieuwe smaak bij, Het gaat om Orange Vanilla Coke die de traditionele smaak verrijkt met vanille en sinaasappel.

De nieuwe smaak van Coca-Cola

De reden waarom Coca-Cola nu wel besluit om een nieuwe smaak aan het assortiment toe te voegen is heel simpel. Het bedrijf had in de cijfers gezien dat de verkopen van de Cherry en de Vanilla-smaak met 2% gestegen waren zonder dat daar marketingacties tegenover stonden. Blijkbaar zijn consumenten op zoek naar variatie wanneer het om Coca-Cola gaat.

Niet in Nederland

Voordat we allemaal naar de supermarkt rennen om deze nieuwe Orange Vanilla Coke te gaan kopen, blijf rustig op je stoel zitten. Deze smaak zal voorlopig alleen te verkrijgen zijn in de Verenigde Staten.

Eind vorig jaar kreeg Diet Coke ook al een aantal nieuwe smaken. Het betreft de smaken Ginger Lime, Feisty Cherry, Zesty Blood Orange, en Twisted Mango. Ook deze smaken hebben we nog niet aangetroffen in de winkels.

Bron: Business Insider

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.