Coca Cola Zero Sugar

Coca Cola Zero is dood, Leve Coca Cola Zero Sugar

Meer dan 10 jaar geleden werd er een nieuwe Coca Cola gelanceerd. Coca Cola Zero was het antwoord op de vraag van de maatschappij om een drank met minder ( geen) suiker. Nu is het tijd voor vervanging, hallo Coca Cola Zero Sugar.

Coca Cola Zero Sugar

Het frisdranken bedrijf zal de huidige Coca Cola Zero vervangen door een nieuw recept. Men hoopt dat de Zero fans deze nieuwe receptuur kunnen waarderen. De smaak zal nog dichter tegen de originele smaak moeten komen te liggen.

Naast de vernieuwde smaak zal er ook een andere naam komen voor deze suikervrije drank. Met de naam Coca Cola Zero Sugar voegen ze in feite alleen maar een woordje toe maar deze naam dekt de lading wel beter. Want na 10 jaar zegt Coca Cola dat ze er actief aan willen bijdragen om de Coca Cola fans van hun suikerverslaving af te houden.

Nieuwe verpakking

Naast de nieuwe naam en de vernieuwde smaak is ook de verpakking onder handen genomen. Het flesje heeft nog steeds het overbekende zandloper-figuur maar is helemaal in folie gewikkeld. Het blikje heeft het oude design meer behouden.

Coca-Cola Journey Coca-Cola Zero Sugar

 

Ook hier wil het bedrijf sterk benadrukken dat er geen suiker in zit daar ‘Sugar Free’ met koeienletters op de voorzijde staat. De vernieuwde drank zal eerst in de US uitrollen en daarna zullen 25 andere markten volgen. Of Nederland daar bij zit is nog niet bekend.

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.