Patrol Colsjaal, warm, trendy en beschermend

Patrol introduceert in Nederland een colsjaal met ingebouwd FFP2-filtersysteem. Deze accessoire houdt je warm en beschermt je wanneer je hem voor de neus en mond plaatst.

Patrol Colsjaal

We dragen allemaal een sjaal en we hebben een mond/neusmasker bij ons. Wanneer we een (openbare) ruimte betreden nemen we het masker en zetten het op. De Patrol colsjaal heeft een ingebouwd FP2-filtersysteem waardoor het mond/neusmasker al in de sjaal zit.

Deze colsjaal van Patrol is vooral een uitkomst voor mensen die veel buiten werken en sporten. Neem bijvoorbeeld een koerier die pakketten rondbrengt. Wanneer hij de ruimte betreed van een klant hoeft hij alleen maar de colsjaal van Patrol voor de neus te schuiven om zichzelf en andere te beschermen.

Ook sporters zoals hardlopers en voetballers zullen dit een welkome accessoire vinden vanwege de dubbele functie.

Materiaal en testen

De colsjaal is in Zwitserland ontwikkeld en in Europa geproduceerd. De colsjaal is getest door relevante instanties als TESTEX Zwitserland, Nelson Lab USA en OEKO-TEX. De colsjaal is geen medisch beschermingsmiddel, maar voldoet aan de eisen van de Zwitserse National COVID-19 Science Taskforce voor consumenten-gezichtsmaskers.

De colsjaal heeft een strakke voering met een zacht aanvoelend neusstuk. Het bovenste voorstuk is losjes gebreid voor makkelijker ademen. Het nekgedeelte is strakker gebreid voor een goede pasvorm. Het breisel heeft een ruitvorm met ademende zones betere luchtcirculatie.

Patrol Colsjaal met FFP2-filtersysteem kopen

De Patrol colsjaal is vanaf nu verkrijgbaar op patrolshop.nl voor € 29,90, in de maten S/M en L/XL en  de kleuren zwart en zilvergrijs. Een vervangende set van vijf FFP2-filters is ook los verkrijgbaar voor €9,90.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.