Coolblue pakketpaneel

Coolblue pakketpanelen, energie opwekken met je pakket

Coolblue is een bedrijf dat bekend wil staan om zijn klantvriendelijkheid en zijn innovatie. Elk jaar rond eind maart presenteert het bedrijf een nieuwe ontwikkeling in een video.

Coolblue pakketpanelen

De innovatie van Coolblue van dit jaar is er een die ons aan groene stroom moet helpen. Het bedrijf heeft jaren aan het concept gewerkt en kan het nu eindelijk gaan uitrollen in de vele duizenden doosjes die het bedrijf naar zijn klanten in Nederland en België verstuurd.

Lees ook: Tip, koop een smartphone van vorig jaar

Wat is een Coolblue pakketpaneel? De eerste taak van een doos is natuurlijk het beschermen van de bestelling wanneer deze van A naar B gaat. Coolblue heeft bedacht dat je nog veel meer met de buitenzijde van de doos kunt doen.

Groene stroom voor je mobiel

Volgens de video heeft het bedrijf in de doos hele kleine zonnepanelen weten te verwerken. Deze zetten tijdens de reis het licht om in stroom. Wanneer het pakket aankomt bij de klant kan deze gelijk gebruik maken van de USB-aansluiting om zijn of haar smartphone op te laden. Wil je bij de eerste 10.000 testers horen dan ga je snel naar www.coolblue.nl.

Na een paar seconden weet je het natuurlijk al, deze video met de Coolblue pakketpanelen is de jaarlijkse 1 april grap van Coolblue. Een mooie traditie die jaarlijks terugkomt en waar we hier op de redactie veel waardering voor hebben. Welke grappen ben jij al tegen gekomen?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.