koffie

Cuppa helpt je bij het koffierondje op kantoor

De koffiejuffrouw is allang niet meer aanwezig op de werkvloer. Als kantoorbewoner moet je zelf je koffie halen en wanneer je opstaat mag je ook voor de rest van je collega’s de drankjes halen. Om je daarbij te helpen kun je natuurlijk een app downloaden. Cuppa helpt je bij het dagelijkse koffierondje.

Cuppa

Het doel van de Cuppa-applicatie is om je te helpen bij het organiseren en noteren van het koffierondje. Met de applicatie hoef je niet meer ieder buro langs en op een papiertje de bestelling op te schrijven.

Cuppa kies je drankje

Je start een nieuw koffierondje waarbij iedereen op het kantoor een aantal minuten krijgt om zijn bestelling te plaatsen in de applicatie. Een ieder kan zijn eigen drankje bestellen en daarbij extra info geven. Want de een wil een zoetje en de ander wil suiker, en niet iedereen wil koffie in een plastic bekertje.

Cuppa drankjes lijst

Wanneer de tijd verstreken is is de lijst met drankjes compleet en kan diegene die aangewezen is om de koffie te halen aan de slag.

Leuk idee?

Waarom niet? Koffie en theerondjes bestaan nog steeds en het is nu eenmaal veel socialer om het voor iedereen te doen. Werk je met 15 man op een afdeling en heb je drie rondjes op een dag dan hoef je maar 1 keer in de week aan de slag.

Het zou ook een uitkomst zijn voor samenwerkplekken. Daar ken je doorgaans niet iedereen en een koffierondje introduceert je op een leuke manier bij de anderen op locatie.

De applicatie is te downloaden voor Apple en Android en er is zelfs een web-versie die via e-mail werkt.

Bron

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.