Dancing Hotdog

Dancing Hotdog van Snapchat is een hit

Er is nog steeds een messengeroorlog tussen Snapchat en Instagram. Snapchat maakt voorzichtig aan steeds meer vorderingen met zijn AI en AR. Bij de filters is vooral AR erg belangrijk en ze hebben sinds kort een nieuwe hit. The Dancing Hotdog.

The Dancing Hotdog

Filters zijn onzin en ze dienen nergens voor maar daarom zijn ze zo leuk om je berichten op Snapchat op te vrolijken. Vooral de bloemenkrans is ontzettend populair en de favoriet van Kim Kardashian.

Sinds kort is er een nieuwe filter bij Snapchat die heel erg Artificial Reality (AR) is, namelijk de Dancing Hotdog. Wanneer je in de app het filter selecteert en je achtercamera inschakelt dan kun je de dansende hotdog ergens neerzetten en hem laten dansen en er om heen lopen.

 

Heb jij de #dancinghotdog al ?

A post shared by nozie (@nozie_nl) on

Op Instagram is de dansende hotdog al een enorme hit en verschijnen er massa’s filmpjes die via Snapchat bij Instagram hun onderdak vinden.

Dancing Hotdog

Ook op Twitter verschijnen er veel Tweets waar dit stukje vlees op een broodje de hoofdrol opeist.


We kunnen dit toch wel beschouwen als een klein succesje voor Snapchat, die dat succes niet echt claimt. Wat betreft filters loopt deze app voor op zijn rivaal Instagram Stories waar de filters beduidend minder zijn.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.