Dancing in the Dark

Dancing in the Dark, nieuwste Fitness rage

Het vakgebied van de Fitness-goeroes ontwikkeld zich razendsnel. En met ontwikkeling bedoelen we dat ze steeds gekkere dingen bedenken om klanten te kunnen trekken. Geen enkel zichzelfrespecterende Instragram-fitte meid wil nog gezien worden tijdens een Stepsclass. Dus verzon men : Dancing in the Dark.

Dancing in the Dark Fitness

Dit concept zou al in 70 steden over de hele wereld een succes zijn en is onlangs ook in Hong Kong neergestreken. Dancing in the Dark moet het nieuwe Fitness concept worden waar niet alleen naar de lichamelijke gezondheid maar ook naar de mentale gezondheid gekeken worden.

Het is de bedoeling dat men breekt met de dagelijkse routine en in totale duisternis en opzwepende muziek danst. Voor het mentale aspect begint de ‘les’ met meditatie of een bewegingstherapie.

De afwezigheid van licht en lichteffecten geeft de deelnemers ook geen reden tot afleiding. Men kan zich 100% concentreren op de muziek en de beweging.

Niet in Nederland

Waarschijnlijk zijn we er in Nederland nog iets te nuchter voor, want wat betreft Nederland is er niks te vinden. Het waait wel weer over.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.