Knightrider

Trending: David Hasselhoff in Maastricht voor Andre Rieu

Wanneer je David Hasselhoff niet kent is dat geen ramp, dan ben je gewoon jong. ‘The Hoff’ is een acteur die veel succes had met zijn serie The KnighRider. En hij is nu in Maastricht om op te treden met Andre Rieu.

Wie is David HasselHoff

Ok, deze behoeft wel enige uitleg. De serie Knightrider ging over een pratende auto, nu niet meer zo bijzonder maar toen heel erg futuristisch. Hasselhoff die in Kitt ( de naam van de auto) rondreed was een soort crimefighter voor een geheime organisatie.

Daarnaast heeft Hasselhoff ook nog de hoofdrol gespeeld in Baywatch, de oude versie niet die met dat anabolen kanon. Naast hem speelde de overbekende Pamela Andersson die niet zozeer vanwege haar acteertalent als vanwege haar voorkomen bekend is geworden.

Baywatch

Haar meest bekende film is een film die ze zelf maakte, met een drummer. In dat filmpje propte ze ‘de vleeswaren’ van de drummer op plekken waar de zon niet schijnt. Ik zou het niet Googlen als ik jou was.

Andre Rieu

Nou deze Hasselhoff heeft zijn medewerking toegezegd aan Andre Rieu. Deze geeft elk jaar een reeks concerten in Maastricht en de traditie wil dat daar altijd een celebrity bij aanwezig is. De artiest zal het podium opkomen in Kitt met het bekende lampje en daarna een aantal nummertjes zingen met het orkest.

Knightrider op podium
© © Annemiek Mommers

Zingen ? ook dat leggen we even uit. The Hoff heeft ook een zangcarriere gehad of nog steeds, daar verschillen de meningen over.  Zijn meest bekende wapenfeit is dat hij bovenop de muur heeft gezongen in Berlijn op de dag dat de poorten opengingen en de DDR ophield te bestaan.
Men vond het “Looking for freedom” wel passen bij deze historische gebeurtenis.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.