De JBL Spinner BT: vinyl met een moderne twist

Je hoeft niet meer oud te zijn om een liefhebber van vinyl te worden. Steeds meer mensen ontdekken het zwarte goud met de groeven. We zien ook dat steeds meer merken de draaitafel weer terug brengen, net als JBL.

De JBL Spinner BT is een platenspeler die het beste van twee werelden combineert: de authentieke geluidservaring van vinyl en de gemakken van moderne draadloze technologieën.

Draadloos afspelen

De Spinner BT is voorzien van Bluetooth 5.2 met aptX HD-codering, waardoor je je platen draadloos kunt afspelen op je favoriete Bluetooth-luidsprekers, soundbar of koptelefoon. Dankzij aptX HD wordt het geluid van je platen bijna perfect overgedragen, met een hoge resolutie en een rijk stereobeeld.

Een groot voordeel van draadloos is natuurlijk, geen kabels! Dat geeft een opgeruimd gezicht en je kan de platen via een Bluetoothspeaker afspelen zonder de tussenkomst van zo een lelijke adapter.

Bekabeld afspelen

Voor een bekabelde aansluiting heeft de Spinner BT ook een analoge uitgang met een instelbare moving magnet phono-stage. Dit maakt het mogelijk om de platenspeler aan te sluiten op traditionele component audiosystemen of zelfversterkende luidsprekersystemen.

Stijlvol design

De Spinner BT heeft een strak en modern design met een aluminium draaischijf en toonarm, een zwart MDF-voetstuk met gouden of JBL-oranje accenten, een eigentijdse voorzijde en een scharnierend stofdeksel. De draaitafel is een welkome toevoeging aan ieders interieur.

Hoogwaardige componenten

De Spinner BT is voorzien van hoogwaardige componenten die zorgen voor een optimale geluidskwaliteit. De aluminium draaischijf zorgt voor een stabiele basis voor de plaat, terwijl de toonarm met een hoogwaardige Audio Technica moving magnet cartridge zorgt voor nauwkeurig tracking van de groeven.

Specificaties

  • Bluetooth 5.2 met aptX HD-codering
  • Levendig design
  • Hoogwaardige componenten
  • Verwijderbare headshell
  • Aluminium draaischijf en riemaandrijving
  • Hoogwaardige vooraf geïnstalleerde moving magnet cartridge

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Spinner BT is vanaf half november beschikbaar in de kleuren zwart & goud en zwart & oranje voor €399,99 via JBL.nl en geselecteerde retailers.

Conclusie

De JBL Spinner BT is de perfecte platenspeler voor iedereen die de authentieke geluidservaring van vinyl wil combineren met de gemakken van moderne draadloze technologieën. De draaitafel heeft een strak en modern design, is voorzien van hoogwaardige componenten en biedt een uitstekende geluidskwaliteit.

[bpstory-product-stories]

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.