Stanley Cup

De Stanley Cup, eindelijk een betaalbaar statussymbool

Er is weer een uitzonderlijke rage die door de wereld heen raast. De Stanley Cup is herbruikbare drinkbeker die behoorlijk viraal gaat, vooral onder de jongeren.

Auto in de fik, de Stanley is een hit

TikTok heeft ook in deze rage een aandeel. Een vrouw postte daar een video van haar uitgebrande auto. Midden tussen de zwart geblakerde stoelen en het gesmolten dashboard stond haar Stanley Cup. Onbeschadigd en met de inhoud van de cup nog steeds in tact.

De CEO van Stanley reageerde door haar een nieuwe cup aan te bieden maar voor haar ook gelijk een nieuwe auto te kopen. Dit ging viraal en de rage is geboren.

De gekte bereikt momenteel het kookpunt. Deze 16-jarige claimt dat haar ouders al 3000 dollar hebben uitgegeven aan verschillende modellen van Stanley. Dit bedrijf speelt handig in op de rage door veel variatie aan te brengen in het assortiment en ook met limited editions te komen.

Het artikel claimt zelfs dat kinderen worden uitgelachen en gepest wanneer ze geen echte Stanley hebben. Dat gebeurde voorheen alleen met iPhones van € 1400 en schoenen van € 499.

Wat is de Stanley Cup

Het bedrijf maakt al meer dan 110 jaar dit soort producten. Vroeger noemden we het een thermosfles maar tegenwoordige zijn het hippere namen. De Stanley Quencher is een stalen thermosbeker met een rietje, De inhoud van de beker is 1,18 liter en het kan dranken tot 7 uur warm houden en tot 28 uur ijskoud.

Een trend betekent handel. Deze dame zocht een hobby en ging Stanley Cups versieren met steentjes. Ze verkoopt ze voor € 400 tot € 1000.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.