Deadpool2

Dit zijn de trailers van Deadpool 2, Wade Wilson versus Cable

Op 18 mei gaat het langverwachte vervolg van Deadpool in première. Het beloofd wederom een verwarrende mix van geweld en humor te worden van onze rode held.

DeadPool 2

Wade Wilson is een misvormde kok in een cafetaria met de ambitie om de meest populaire barman van Mayberry te worden. Jammer dat hij zijn gevoel voor smaak heeft verloren. Om weer een beetje pit in zijn leven te krijgen moet Wade vechten tegen ninja’s, de yakuza en een pakje met seksueel agressieve hoektanden. Dit allemaal terwijl hij de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken. Daarnaast zoekt hij een nieuwe smaak voor avontuur en wilde felbegeerde koffiemok met de titel van World’s Best Lover verdienen. Daarnaast moet hij het ook opnemen tegen Cable, en die is echt slecht.

Deadpool2
Deadpool2

We kennen Wade Wilson natuurlijk als Deadpool en de bovenstaande beschrijving slaat op het vervolg van Deadpool en dat is Deadpool 2, hoe moeilijk kan het zijn. Deze film gaat op 18 mei in première in de bioscopen en hieronder kun je alvast de trailers bekijken van deze hilarische film met een serieus randje.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.