Go Sharing heeft nu ook een elektrische deelauto

Iedereen die wel eens in de grote steden zoals Rotterdam en Utrecht komt zal de elektrische deelscooters en deelfietsen wel kennen. Een van de aanbieders van een scooter en een fiets is Go Sharing. Dit bedrijf maakt nu de stap naar een elektrische deelauto.

Elektrische deelauto

In 2019 is GO Sharing gestart en het heeft nu al meer dan 100.000 elektrische voertuigen op de weg in 5 landen. Waarschijnlijk heb je de wit met groene scooters en fietsen wel eens langs de weg zien staan.

De diensten van Go Sharing en collega’s als Felyx zorgen ervoor dat er in de steden op een schone en vriendelijke manier gereisd kan worden. Omdat je op de beschikbare locaties altijd wel een scooter of fiets ter beschikking hebt is het bezit van een eigen voertuig in sommige gevallen niet meer nodig.

Een deelscooter, deelfiets en een deelauto

Waar staan de elektrische deelauto’s van Go Sharing

Go Sharing is klaar voor de volgende stap en breidt zijn dienstverlening uit met een elektrische deelauto. Daarvoor heeft het bedrijf een aantal elektrische Mini’s aan zijn wagenpark toegevoegd. Deze kun je vinden op diverse locaties van Q Parking waarmee Go Sharing een samenwerking is aangegaan. Ben je in de buurt van Delft (YES!Delft), Den Bosch (Q-Park Arena en Mövenpick), Den Haag (Q-Park Laakhaven), Eindhoven (Q-Park Bijenkorf en Novotel) , Rotterdam (Q-Park Schiecentrale, Best Western Rotterdam Airport en het Excelsior stadion), dan kun je een deelauto gebruiken.

Wat kost een deelauto van Go Sharing

Als gebruiker van de Go Sharing-app kun je je opgeven om gebruik te kunnen maken van de elektrsiche Mini Cooper, mist je een rijbewijs hebt. Het starttarief is € 4,99 en daarna betaal je € 0,30 per minuut.

Ga je dus even een uurtje toeren dan ben je € 22,99 kwijt en dat is niet veel geld wanneer je zo nu en dan een auto nodig hebt. Meer informatie kun je hier vinden.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.