Deezer Flow

Deezer heeft nu ook geautomatiseerde persoonlijke afspeellijsten

Het gaat bijna alleen maar over Spotify, Apple en heel even over Juke in het nieuws. Een streamingdienst die in de schaduw staat van vooral Spotify. Deezer heeft nu een nieuwe mogelijkheid op het gebied van afspeellijsten.

Deezer Flow

Deezer heeft Flow een vaste plaats gegeven in de app. In Deezer Flow kun je alle afspeellijsten vinden die automatisch gegenereerd worden. Als extra kan Deezer Flow nu ook een afspeellijst maken op persoonlijke smaak en voorkeur. Het algoritme kijkt hiervoor naar welke soort muziek je luistert en zal in dat genre en gerelateerd aan de artiesten die je luistert een eigen afspeellijst maken. Dat kan per uur veranderen want wanneer je vandaag voor de verandering eens helemaal in de Duitse HipHop-mood zit zul je met een klik op de Flow-knop een gepersonaliseerde afspeellijst krijgen gebaseerd op wat je de afgelopen uren hebt geluisterd.

Deezer Flow

Deze functie is natuurlijk niet nieuw, de concurrenten van Deezer hebben een dergelijke functie al langer. Deezer moet bijblijven en heeft het maken van eigen afspeellijsten nu op deze manier aan de app toegevoegd. Meer informatie over Deezer kun je hier vinden.

Bron: Deezer

Tags:

  • Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Princess Nokia

Mixtape ‘A Girl Cried Red’ van Princess Nokia is niet wat je ervan verwacht

Princess Nokia is een van de grote aankomende sterren van de huidige HipHop. Haar ...

Hoofdpijn

Kun je ziek worden van je smartphone?

Kun jij je nog een dag voorstellen zonder een smartphone bij je in de ...

Telegram

Apple haalde Telegram uit de App Store vanwege kinderporno

Vorige week was er opschudding rondom Telegram. Deze populaire messaging-app was namelijk opeens verdwenen ...