Deezer Flow

Deezer heeft nu ook geautomatiseerde persoonlijke afspeellijsten

Het gaat bijna alleen maar over Spotify, Apple en heel even over Juke in het nieuws. Een streamingdienst die in de schaduw staat van vooral Spotify. Deezer heeft nu een nieuwe mogelijkheid op het gebied van afspeellijsten.

Deezer Flow

Deezer heeft Flow een vaste plaats gegeven in de app. In Deezer Flow kun je alle afspeellijsten vinden die automatisch gegenereerd worden. Als extra kan Deezer Flow nu ook een afspeellijst maken op persoonlijke smaak en voorkeur. Het algoritme kijkt hiervoor naar welke soort muziek je luistert en zal in dat genre en gerelateerd aan de artiesten die je luistert een eigen afspeellijst maken. Dat kan per uur veranderen want wanneer je vandaag voor de verandering eens helemaal in de Duitse HipHop-mood zit zul je met een klik op de Flow-knop een gepersonaliseerde afspeellijst krijgen gebaseerd op wat je de afgelopen uren hebt geluisterd.

Deezer Flow

Deze functie is natuurlijk niet nieuw, de concurrenten van Deezer hebben een dergelijke functie al langer. Deezer moet bijblijven en heeft het maken van eigen afspeellijsten nu op deze manier aan de app toegevoegd. Meer informatie over Deezer kun je hier vinden.

Bron: Deezer

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.