Destiny 2 kopen

Destiny 2 kopen? Je kan nu eindelijk de aarde redden van de ondergang

Na weken van wachten en online trailers bekijken is het dan nu echt zo ver. De game Destiny 2 kopen kan vanaf vannacht 00.00 en in een afgeladen Melkweg in Amsterdam konden enkele honderden genodigden de game alvast spelen.

Destiny 2

Om de game een vliegende start te geven was de hele zaal volgestampt met consoles waar bekend en onbekend Nederland zich op kon uitleven met de nieuwe game. Bekend Nederland was vertegenwoordigd door onder andere Jamie Westland van Di-rect, Arie Koomen, Sterretje, Kwebbelkop en nog veel meer. Hoogtepunt van de avond was het officiële startschot voor de verkoop van de game. Om precies 00.00 kon dan eindelijk iedereen Destiny 2 kopen.

Jamie Westland Destiny 2 kopen
Jamie Westland van Di-Rect stond achter de DJ Booth

Destiny 2 is de lang verwachte sequal op de eerste Destiny. Deze editie is ook het eerste product van de samenwerking van Bungie en Activision. Het vervolg van de game neemt je weer mee op een reis door het universum waarin jij de mensheid tegen uitsterven mag beschermen. De laatste veilige stad op aarde is in handen gevallen van de vijand en ligt in puin. Aan jou de taak om de stad terug te veroveren.

Destiny 2 kopen
Bekend en onbekend Nederland kon de game spelen in de Melkweg

De game biedt heel veel verschillende speelmogelijkheden, van film-achtige verhalende campagnes tot het meedoen met een groep om het kwaad te bestrijden. Een gloednieuwe, community-gerichte functie die kort na lancering beschikbaar komt in Destiny 2 is het ‘Guided Games’-systeem dat spelers helpt gelijkgestemde groepen te vinden om samen enkele van Destiny 2’s pittigste uitdagingen aan te gaan.

Destiny 2 kopen
Volle bak in de Melkweg

 

Destiny 2 kopen

De Game is vanaf vandaag te koop voor XBox en Playstation 4.  De laatstgenoemde versie heeft tijdelijk een aantal extra’s waaronder een competitieve multiplayer map, een coöp-Strike voor drie spelers, een blauw-wit gekleurd schip, speciale uitrustingsets en een exclusief exotisch wapen.

De PC-versie laat nog een aantal weken op zich wachten, deze ligt op 24 oktober in de winkel. We hebben ons laten vertellen dat dat wel de moeite waard is. Het aantal frames per second ligt met 60 op de PC namelijk 2 x zo hoog als bij Destiny 2 voor de console. Ga jij Destiny 2 kopen?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.