hotel

Disney bouwt een Star Wars hotel, supervet!

Tijdens de D23 conventie van Disney heeft het bedrijf iets fantastisch aangekondigd. Ergens in de nabije toekomst zal er in Florida een echt Star Wars hotel staan waar jij en ik kunnen gaan slapen en vooral beleven.

Beleven

Het zal niet alleen een hotel zijn in de vorm van een Star Wars schip maar het zal de totale beleving hebben. Zodra je het hotel binnekomt waan je je in de ruimte want de ramen hebben uitzicht op de ruimte.

star wars hotel

Al het personeel zal ‘in karakter’ zijn en ook de rol aannemen die bij het karakter past. Daarnaast zal elke gast zijn eigen verhaallijn krijgen. Zo geeft Disney een volledige 360 graden beleving in een Star Wars omgeving.

Star Wars hotel

Wanneer dit hotel gebouwd gaat worden is nog niet bekend. De locatie zal Walt Disney World in Florida zijn, dus naast het verblijf zullen we ook nog even moeten sparen voor de tickets naar de US of A. Maar wat een supervet idee!

star wars hotel

Parijs Marvel hotel

Wil je niet zo ver reizen en iets dichterbij huis blijven dan moet je je vizier richten op Disneyland Parijs. Daar zal het huidige Hotel New York omgebouwd worden naar New York, the art of Marvel. Daar krijg je een totale beleving van Tony Stark en zijn vrienden.
Wij kunnen niet wachten, jij?

Bron

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.