Disney+,4K en op vier schermen tegelijk kijken voor dezelfde prijs

Vanaf 12 november zal de streaming-oorlog echt beginnen. Disney+ pakt uit met een zeer compleet abonnement.

Vier streams tegelijk

Netflix is momenteel de onbetwiste leider van de streaming-markt. Het aanbod is groot en breed, ze investeren vele miljarden dollars in nieuwe content. Het zal voor een concurrent moeilijk worden om marktaandeel van Netflix af te snoepen, maar Disney+ gaat het proberen.

Vanaf 12 november kunnen we in Nederland gebruik maken van de nieuwe dienst van Disney. Onder de naam Disney+ zal het bedrijf heel veel originele series en films gaan streamen. Natuurlijk zal het ook investeren in nieuwe content. Er komen onder andere nieuwe series in de Star Wars-franchise.

Disney+, lekker goedkoop

Alhoewel Disney eigenaar is van onder andere Pixar, Marvel en 20th Century Fox zullen ze het in het begin niet winnen van Netflix op het gebied van content.

Om toch genoeg abonnees te krijgen zal men de kosten voor een abonnement laag houden. Je betaald € 6,99 per maand en daar krijg je veel voor terug. Onlangs werd bekend dat in dit bedrag ook nog eens heel veel extras zitten. Zo kun je films en series in 4K-kwaliteit bekijken (wanneer beschikbaar) en op 4 schermen tegelijk een serie of films bekijken.

Bij Netflix kost een dergelijk abonnement meer dan € 13,00. Het meest goedkope abonnement kost € 7,99 en dan kun je maar op een enkel scherm tegelijk kijken. Disney+ is dus goedkoper dan het goedkoopste abonnement van Netflix en dan krijg je er ook nog 4K-kwaliteit en op vier schermen kijken voor terug. Goeie deal.

Bron: Androidworld

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.