Disney+

Disney+ veel goedkoper dan Netflix en start 12 november

Tijdens een conferentie heeft Disney alle details van de eigen streamingdienst openbaar gemaakt. Naast de te kijken content deelde men ook de prijs en die is verrassend te noemen.

Disney+ kost $6,99 per maand

Laten we gelijk maar met het belangrijkste beginnen en dat is de prijs. Disney+ heeft een maandelijkse prijs van $6,99 en wanneer je gelijk voor een jaar betaald kost het maar €69,99 en krijg je dus twee maanden gratis.

Lees ook: Disney+ is de grote concurrent van Netflix.

Wanneer we ervan uitgaan dat ze de prijs in dollar een-op-een overzetten naar de euro dan zal Disney+ flink goedkoper zijn dan Netflix. Deze streamingdienst heeft onlangs zijn prijzen verhoogd en is bijna 30% duurder.

Wat kun je allemaal kijken op Disney+

Het was al bekend dat alle series en films van Marvel te bekijken zullen zijn op Disney+. Daarnaast zullen ook alle afleveringen van de Simpsons exclusief te zien zijn op de nieuwe streamingdienst.

De smart TV-app van Disney+

Naast al het materiaal van Marvel kunnen we alle films van Pixar en Star Wars bekijken. Eerder werd al bekend dat men alles uit de Disney Vault op Disney+ zal gaan zetten. Dat is goed nieuws voor alle liefhebbers van de familie-films van Disney. In de stal van Disney zit ook alles van National Geographic en dus kun je ook deze films en series verwachten.

Exclusief

Om gebruikers aan de nieuwe dienst te binden zullen er een aantal nieuwe titels exclusief op Disney+ uitkomen. Een van deze titels is Captain Marvel maar ook de langverwachte Frozen 2 zal exclusief uitkomen op de nieuwe dienst.

The Mandalorian via

De makers van de Star Wars-films (Lucas Film) heeft de laatste hand gelegd aan de serie met de naam The Mandalorian die speciaal gemaakt is voor Disney+.

Disney+ start op 12 november en de verwachting is dat ook Nederland bij de eerste landen zit die de streamingdienst kunnen bekijken.

Bron: Engadget

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.