Disney+ komt in november naar Nederland

heeft bekend gemaakt dat de eigen streamingdienst als eerste naar Nederland zal komen naast Canada en de Verenigde Staten.

Disney+

We hebben al een aantal keer eerder geschreven over de nieuwe streamingdienst van Disney. Deze dienst met de naam Disney+ zal de concurrentie moeten aangaan met Amazon en Netflix. In april van dit jaar werd de dienst aangekondigd en oorspronkelijk zou deze alleen in de Verenigde Staten starten. Daar zijn nu Nederland en Canada zijn aan toegevoegd. Een maand later volgen Australië en Nieuw-Zeeland.

Een abonnement op Disney+ in euro’s 6,99 euro per maand of 69,99 euro voor 12 maanden waardoor het een euro per maand goedkoper is dan concurrent Netflix.

Lees ook:
Disney+ veel goedkoper dan NetFlix
Disney+ krijgt alle Disney films
Netflix voor het eerst meer waard dan Disney op de beurs

Naast de bekende films van Disney, en onder andere Marvel zullen er ook nieuwe series gemaakt worden. Zo komt er een een nieuwe Star Wars-serie en een serie over Loki uit het Marvel-universum.

Beelden van de streamingdienst

Onderscheid

Op de streamingdienst zullen de grootste films en series van Disney te zien zijn. Deze worden verdeeld in vijf categorieën: Pixar, Marvel en Star Wars, National Geographic en eigen content. Deze eigen content bevat onder andere de live-action Lady and the Tramp, een docu-serie The World According to Jeff Goldblum, The Mandalorian, Star Wars: The Rise of Skywalker en een originele Toy Story-short serie: Forky Asks A Question. Bekijk hier alle bevestigde films/series die te zien zullen zijn op de dag van lancering.

Onlangs kocht Disney ook de filmmaatschappij 20th Century Fox. ONder andere de dertig seizoenen van de animatieserie The Simpsons zullen beschikbaar komen op de dienst.

Beschikbaarheid

Op 12 november kun je je voor Disney+ aanmelden via de website of via een in-app aankoop. Streamen kan vervolgens via onderstaande apparaten: 

  • Android-telefoons, Android TV-apparaten en Google Chromecast
  • iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV
  • Microsoft Xbox One
  • Sony PlayStation 4 en alle Android-gebaseerde Sony-tv’s
  • Roku streaming spelers en Roku TV-modellen

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.