moto g34

Dit is de nieuwe motorola moto g34

Motorola heeft weer een nieuw model gelanceerd. De moto g34 is een 5G toestel dat voor € 169,99 in de winkels ligt

moto g34

De g-serie van motorola bestaat vooral uit toestellen in het laag- en midden segment. Dat betekent dat het smartphones zijn die voor een brede groep betaalbaar zijn. De gelanceerde g34 is een toestel uit het laag segment. Wat krijg je daarvoor?

De moto g34 5G wordt geleverd met compact scherm van 6,5 inch. Dit scherm heeft een verversingssnelheid van 120 h2. Dat betekent dat beelden vloeiend afspelen, iets wat je vooral gaat merken bij het gamen. Waar je bij het gamen en luisteren naar muziek ook blij mee zal zijn zijn de grote stereo speakers. Deze moeten een sterk verbeterde geluidservaring geven.

moto g34

Het Snapdragon 695 5G mobiele platform is belangrijk voor de fotografie. Het helpt de camera mooie plaatjes te maken bij weinig licht. Het toestel wordt geleverd met een 50MP4 Quad Pixel sensor met een 4x betere gevoeligheid bij weinig licht. De speciale Macro Vision camera legt de kleinste details vast. De 16MP frontcamera met Ultra Pixel technologie gebruik je voor je selfies.

De grote 5000mAh batterij zorgt ervoor dat je lang met je toestel doet. Wanneer je dan toch moet laden dan doe je dat met TurboPower™ 18 charging, dat uren stroom levert in slechts enkele minuten.

moto g34

Als laatste ziet de moto g34 er ook nog eens heel erg ‘lekker’ uit. Je kan hem/haar met een gerust hart op het terrastafeltje neerleggen wanneer je de komende zomer een ‘overpriced’ latte besteld in de stad. Die kun je dan overigens makkelijk betalen want de moto g34 kost maar € 169,99.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.