kado voor hem

Dit zijn cadeaus die je altijd kunt geven

Op zoek naar een leuk cadeau, maar je hebt geen idee wat je wil geven? In deze lijst geven we je een aantal leuke ideeen waarmee je zeker gaat scoren!

Google Chromecast

De chromecast van Google is een klein apparaat dat van elke TV een slimme televisie maakt. Wanneer je de Chromecast in de HDMI poort stopt van je televisie dan kun je ontzettend veel content van je smartphone naar je televisie streamen. YouTube, Netflix, Facebook Video en ga zo maar door, je kunt het bekijken op het grote scherm.

Google Chromecast met Google TV

Sinds kort is er een nieuwe versie van de Chromecast. Deze is voorzien van Google TV en heeft een afstandsbediening. Het startscherm van Google TV leert van je kijkgedrag en geeft je suggesties via de streamingdiensten waarop je abonneert bent. Je hebt helemaal geen dure smart TV meer nodig!

JBL Clip 4 Bluetooth speaker

Een kleine bluetooth speaker kopen met een groots geluid? Dan moet je de JBL Clip 4 hebben. Deze bluetooth speaker is een fijn kado voor hem en een fijn cadeau voor haar. Met de grote haak kun je hem overal aan vastmaken of ophangen. De accu van deze betaalbare bluetooth speaker gaat zeker 10 uur mee.

NERF guns, schieten voor je plezier

Een NERF gun schiet zachte projectielen af waar je elkaar geen pijn mee kunt doen. Wie raakt de ander als eerste en kan zich als winnaar uitroepen van de strijd. Leuk om te geven aan de kinderen maar ook leuk om te geven op kantoor, maak het kind in jou weer wakker!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.