DJIN Wallet

DJIN Wallet, een portemonnee maar dan klein en handig

Van tijd tot tijd staan er hele leuke items op Kickstarter. DJIN Wallet is er daar een van. Een hele kleine en handige portemonnee waar ze ondanks de beperkte ruimte nog veel in hebben weten te stoppen.

DJIN Wallet

Grote portemonnees zijn verleden tijd. Ze zijn onhandig en niet meer nodig omdat we steeds minder contant geld bij ons dragen. Daarbij komt dat een aantal functionaliteiten zijn overgenomen door de smartphone. Zo kun je al heel veel loyaltycards ( zoals een Karweikaart) op je telefoon opslaan.

Daarom zien we nu al heel veel kleine opbergunits van een creditcard formaat in de winkels. Dit is precies de markt waar de DJIN  Wallet zich ook begeeft. Het team van Koala Gear beloofd dat dit product veilig, klein en makkelijk is.

Makkelijk

De wallet heeft aan de ene zijde een clip waar zowel kaarten als papiergeld gestopt kunnen worden. Onder deze clip zit een opbergruimte waar je losgeld, sleutels en zelfs een USBstick kunt opbergen. De andere zijde van de wallet fungeert als een opvangbak waar je het geld in kan uittellen bijvoorbeeld.

DJIN Wallet

Geheime lade

In het opbergvak waar het losgeld en de sleutels zitten huist nog een klein geheim. De ontwerpers zijn erin geslaagd daar nog een kleine lade in te verbergen waar je belangrijke spullen in kwijt kan. In het voorbeeld zit er in de laden een SIMkaart en een aantal datakaarten.

DJIN wallet drawer

 

Anti-data diefstal

Als extra heeft het team van Koala Gear er nog een RFID blocking Card bij gedaan. Deze kaart voorkomt dat men van buiten af je creditcards kan scannen en er met je gegevens vandoor kunnen gaan.

Prijs en levering

Omdat de DJIN Wallet een Kickstarterproject is ligt hij nog niet in de wikel. Wanneer je naar de Kickstarter pagina gaat dan zie je dat ze de benodige 25K allang binnen hebben. Wanneer alles goed gaat zal de DJIN Wallet in december leverbaar zijn voor een prijs van rond de 75 euro. Maar back je het project nu, dan krijg je 25% korting.

 

 

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.