15 49.0138 8.38624 arrow 0 both 1 4000 1 1 horizontal https://www.nozie.nl 300 0 1
theme-sticky-logo-alt
Captain America Olympische Spelen
February 11, 2018

Door Team USA zien we Captain America op de Olympische Spelen

by dim
Het zijn de Olympische Spelen waar de prestatie van de sporters voorop staan. Daarnaast is het natuurlijk ook een enorm commercieel gebeuren waar de sporters en de sponsors elkaar een handje helpen. Marvel Wanneer we naar het Amerikaanse ski-team kijken moeten we wel even knipperen met de ogen. Het lijkt namelijk net alsof we naar…

Het zijn de Olympische Spelen waar de prestatie van de sporters voorop staan. Daarnaast is het natuurlijk ook een enorm commercieel gebeuren waar de sporters en de sponsors elkaar een handje helpen.

Marvel

Wanneer we naar het Amerikaanse ski-team kijken moeten we wel even knipperen met de ogen. Het lijkt namelijk net alsof we naar een Marvel-film zitten te kijken die zich in de sneeuw afspeelt. De sponsor van het Amerikaanse ski-team is Spyder en dit bedrijf heeft weer een contract afgesloten met Disney. Op zijn beurt is Dusney weer eigenaar van het bedrijf dat de films rondom de Marvel-actiehelden maakt.

Deze samenwerking heeft als resultaat dat de ploeg naar beneden glijdt in een outfit die heel veel weg heeft van het strakke Captain America-pakje uit de Marvel-films. Dit natuurlijk tot groot vermaak van de Amerikanen zelf die dit natuurlijk alleen maar prachtig vinden.

Bron: Complex

Ik ben nergens echt goed in, maar kan veel een beetje. Schrijft en maakt op het internet. Hobby is werk en werk is hobby. Tech is cool en een lifestyle. Social is niet meer dan leven op een andere level.
0 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.