Conor Mc Gregor

Duidelijke boodschap van Conor McGregor aan Floyd Mayweather Jr. "Fuck You"

Een bokswedstrijd op het hoogste niveau beperkt zich nooit tot de wedstrijd alleen. Daarvoor zijn er nog een aantal momenten waar de kemphanen elkaar tegenkomen voor de pers. Dan worden er wat onvriendelijke blikken uitgewisseld en kunnen ze weer naar huis. Conor McGregor had heel sneaky een boodschap verborgen op zijn pak.

Bokswedstrijd

Deze wedstrijd is bij voorbaat al speciaal vanwege de twee totaal verschillende boksers die tegenover elkaar staan. Behalve de vele miljoenen die ze gaan opstrijken gaan ze met een andere doelstelling in de strijd.

Conor Mc Gregor

Conor is van origine geen bokser maar een vechter uit de Mixed Martial Arts gemeenschap. Bij MMA mag je naast boksen heel veel andere vechtsporten gebruiken om je tegenstander onder de mat te rossen. De 28 jarige Ier is daar heer en meester in en vecht momenteel in het UFC. Hij wil gewoon winnen.

Floyd Mayweather is 40 en eigenlijk al gestopt, maar hij heeft geld nodig. De belastingdienst zit achter hem aan en hij heeft geen cash. Zo een gevecht levert miljoenen op en daar wil hij de belastingdienst mee geruststellen.

Dat Mayweather, bijnaam Mr Money,  geen geld meer heeft is best vreemd. De man verdiende in zijn carriere al 700 miljoen dollar.

Conor McGregor

Fuck You Pak

Terug naar de perspresentatie waar McGregor en Mayweather JR tegenover elkaar stonden voor de foto. Een oplettende lezer/fotograaf bekeek het pak van McGregor eens goed van dichtbij en ontdekte iets wat niet onopgemerkt had moeten blijven.

Waar iedereen denkt dat de MMA vechter een krijtstreeppak draagt blijkt de streep een lang lint aan tekst te zijn. Deze tekst bestaat uit een repeterende combinatie van twee woorden namelijk “Fuck You”.

“Fuck You”.

Duidelijk een boodschap aan zijn tegenstander die deze waarschijnlijk niet gezien heeft. Na een jaar of 20 klappen opvangen met je hoofd zullen je ogen ook wel niet meer zo goed zijn.

conor-mcgregor-fuck-you-suit-02

 

 

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.