himo fiets

Deze e-bike past onder je buro en kost maar €225

Elektrisch rijden heeft de toekomst en dat gaat ook op voor de fietsen en de scooters. De Himo e-bike heeft een elektronische hulpmotor en past ook nog eens gewoon onder je buro.

Himo

Deze fiets wordt door Xiaomi op de markt gezet via een crowdfunding actie. De Himo fiets heeft een 250 watt elektrische motor die de berijder helpt bij het voortbewegen. De actie radius van de fiets is 50 km op een enkele lading. Het weer op laden van de fiets duurt wel lang, 6,5 uur om de accu weer helemaal vol te krijgen is wel een beetje lang.

Himo fiets
Himo fiets

Wanneer we de pagina verder bekijken zien we dat het stuur van de Himo fiets weggeklapt kan worden. Daarmee kan de fiets makkelijk opgeborgen worden maar dat is nog niet genoeg om het een vouwfiets te noemen. Het gewicht bedraagt iets meer dan 16 kilo en dat valt ontzettend mee gezien het feit dat een vouwfiets zonder elektrische hulpmotor maar 15 kilo weegt.

LCD elektrische fiets
LCD elektrische fiets

Deze fiets heeft natuurlijk ook een waterdicht LCD-scherm waarop je de snelheid, capaciteit van de accu en dergelijke kunt zien. Deze fiets is voorlopig alleen in China te krijgen maar zal snel wel via de diverse Chinese webshops in Europa te krijgen zijn.

Bron: TheNextWeb

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.