e-scooter

E-scooter met het uiterlijk van een Harley, hallo zomer!

Zal 2019 de definitieve doorbraak worden van de elektrische scooters? Wanneer het aan Doornbos scooters ligt graag want zij hebben een nieuw model geïntroduceerd.

Elektrische scooter

De echte motorrijder zal het nooit accepteren maar de elektrische tweewielers zijn in opmars. Vorig jaar woonden we de presentatie van de NIU e-scooters bij in Parijs en vandaag presenteerde Doornbos Scooters zijn nieuwste product.

DQ1101

De DQ501 is een e-scooter die aangedreven wordt door een 2000 watt 100% elektrische motor. Deze motor moet zo strek zijn dat hellingen van 30% geen probleem moeten zijn. Bij de DQ501 en DQ1101 (instapmodel) is vooral gelet op de WOW-factor. Wanneer je lekker door de stad rijdt wil je ook graag gezien worden op een mooi en trendy vervoermiddel. Men heeft de e-scooter uiterlijke kenmerken van een chopper meegegeven. Brede banden en een lange voorvork geven de scooter een Harley-look

DQ501

De e-scooter is van alle gemakken voorzien. Het apparaat is voorzien van drie versnellingen en een snelheidsmeter met een LCD-scherm waar je ook de status van de accu op af kunt lezen. Hydraulische schokbrekers zorgen voor het comfort en schrijfremmen voor en achter voor de veiligheid. Deze e-scooters zijn gekeurd door de RDW (RijksDienst voor het Wegverkeer) en worden afgeleverd met een geel of blauw kenteken.

Het instapmodel DQ1101 met een 1000 Watt motor kost € 1.595,- zijn zwaardere broertje, de DQ1501 met 2000 Watt motor, kost  € 1.795,- Alle prijzen zijn inclusief BTW en bezorgkosten.

Bron: Doornbosscooters

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.