Segway e-skates

e-Skates nieuwe trend? Segway lanceert de Drift W1

Schreven we laatst over de elektrische scooter die je stil en millieu-bewust door het verkeer heen loodst, vandaag hebben we weer zo een leuk vervoermiddel voor je. Segway lanceert een nieuwe categorie, de e-Skates.

Segway

We kennen dit bedrijf van die grappige twee-wielers waar je nu mee als toerist door Amsterdam heen toert. Of je komt hem tegen met een parkeerwachter of politieagent erop. Segway heeft een elektrische motor ontwikkeld die de berijder perfect in balans kan houden.

Wanneer je een techniek doorontwikkeld wordt het meestal kleiner en dat gebeurde ook met de techniek van Segway. De motoren zijn nu zo klein dat ze een nieuwe catergorie met de naam e-Skates hebben ontwikkeld. En het is precies zoals het klinkt, rolschaatsen met een elektrische motor.

segway- e-skates
segway- e-skates

Segway Drift W1

Als eerste product in deze nieuwe lijn van persoonlijk elektronisch vervoer introduceert het bedrijf de Drift W1. Dit product bestaat uit twee skates die voortgedreven worden door een elektrische motor. De zelfbalancerende techniek geeft de gebruiker daarbij het vertrouwen dat deze bijna niet kan vallen.

De zwart-witte Segway Drift W1 e-Skates zijn gemakkelijk mee te dragen, licht en klein. De wielen zijn ontworpen voor een betere stabiliteit en stuurmogelijkheden en voorzien van hoogwaardige materialen. Het totaalproduct is ontworpen voor maximaal comfort en plezier. De Drift W1 heeft meerdere internationale certificaten verkregen wat betreft veiligheid.

Segway Drift W1
Segway Drift W1

Deze nieuwe skates zullen op 30 augustus tijdens de IFA 2018 in Berlijn worden aangekondigd. Hopenlijk komen we dan ook te weten hoe duur ze zijn en wanneer ze in de winkels liggen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.