Pokemon Go Fest Chicago

Eerste Pokemon Go Fest loopt uit op totale mislukking

Het feit dat je ze misschien niet meer zoveel ziet op de straat wil niet zeggen dat er geen Pokemon-spelers meer zijn. Er zijn nog meer dan genoeg spelers die er alles voor over hebben omzoveel mogelijk Pokemons te verzamelen. Een groots opgezet Pokemon Go Fest in Chicago trok duizenden mensen maar mislukte totaal.

Pokemon Go Fest

In Chicago hadden meer dan 20.000 mensen zich verzameld voor een Pokemon Go Fest. Tijdens dit evenement zouden er een aantal zeldzame Pokemons gevangen kunnen worden. Uit alle hoeken van het land waren mensen naar het event gekomen en men stond al vanaf 6 uur in de ochtend in de rij.

Maar het event liep uit op een totale fiasco want door overbelaste servers en storingen kan er haast niks gevangen worden.  En dat vonden de fans niet leuk en want toen de CEO van Niantic John Hanke het podium op kwam was hij bijna niet te verstaan door het boe-geroep van het publiek.

Oplossing

Uiteindelijk kwam men tot een oplossing door iedereen de 20 dollar terug te geven die men aan de poort moest betalen en daarbovenop ook nog eens 100 dollar aan waarde aan het account toe te voegen.

Pokemon Lugia

Maar waarschijnlijk was iedereen het meest blij met het feit dat Niantic besloot Lugia aan het account toe te voegen van iedereen die naar het evenement was gekomen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.