Fifty Shades Freed

Eerste trailer Fifty Shades Freed online

Fifty Shades of Grey is een erotisch boek van de schrijver E.L. James. Het boek heeft als centraal thema de relatie tussen een jonge studente en een rijke dominante zakenman. Christian Grey is vooral dominant in de slaapkamer. Sex sells want het boek is meer dan 130 keer verkocht en verscheen in 52 verschillende talen.

Fifty Shades de film

Zo een succesvol boek moet verfilmd worden, zeker wanneer sex, dominantie en de daaruit voortvloeide relatie het hoofdthema is. De hoofdrol van Anastasia Steele wordt gespeeld door Dakota Johnson en Jamie Dornan speelt de sadomasochistische Christian Grey.

Toen de film in 2015 uitkwam kreeg hij hele slechte reviews van de recesenten. Dat hield de bezoeker niet tegen want de eerste film bracht 571 miljoen dollar op. Op valentijnsdag 2017 kwam de tweede film uit de trilogie uit. Fifty Shades Darker.

Fifty Shades Freed

Op valentijnsdag 2018 is het tijd voor het derde en laatste deel van de Fifty Shades Trilogie. De eerste trailer is dit weekend online verschenen en geeft ons al een aardig idee van het verhaal.

Steel en Grey zijn getrouwd en Anatasia heeft nu niet alleen een rijke en aantrekkelijke man maar ook heel bezit zoals een prive-jet. Maar de trailer beloofd ons veel actie en spanning, Anastasia vindt een pistool komt in een achtervolging terecht en ze wordt vanachter gegrepen door Christian Grey (ja een woordgrapje).

Mrs Grey will see you know

Bovenstaande zin verschijnt in de trailer en in een Instagrampost. Een kleine hint naar meer macht en verantwoordelijkheid voor kleine Anastasia?

Fan Fiction

Fifty Shades of Grey was helemaal niet bestemd om als boek te worden gepubliceerd. Het verscheen oorspronkelijk als fan-fiction voor de Twilight serie maar werd om zijn sexuele karakter van het forum gehaald. Schrijfster E.L. James herschreef een deel en publiceerde het op een eigen website waarna het ontdekt werd en als boek uitgegeven.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.